Wacht niet met aanmelden, want vol = vol

We hebben je aanmelding gemist!

Kies voor baanzekerheid!
Maak een vliegende start in de precisietechniek!


Meld je aan en ontdek de vele mogelijkheden tijdens de informatiebijeenkomst bij Mifa Aluminium B.V. op woensdag 19 juni.

Kun je secuur werken en beschik je over een goed technisch inzicht? Bedrijven in de precisietechniek staan te springen om mensen zoals jij. Ho wacht… Denk nou niet meteen ‘dat is niets voor mij’. Want een baan in de precisietechniek biedt ontzettend veel voordelen. Je werkt in een schone productieomgeving, het is geen zwaar werk, je krijgt goede arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Heb je geen technische achtergrond (opleiding of werkervaring)? Geen enkel probleem. Je krijgt een serieuze opleiding aangeboden. Sterker nog, je leert met behoud van uitkering. Maar het belangrijkste is dat je met jouw inzet investeert in een baan voor de toekomst. Want met een diploma in de techniek op zak, ben je verzekerd van een baan.

De belangrijkste voordelen van een baan in de precisietechniek

  • Een schone, prettige werkomgeving.
  • Betaalde opleidingstrajecten.
  • Een baan voor de toekomst.
  • Volop doorgroeimogelijkheden.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Fysiek niet belastend.

Denk nou niet meteen ‘dat is niets voor mij’. Want een baan in de precisietechniek biedt ontzettend veel voordelen.

informatiebijeenkomsten

19 juni om 10.00 of 14.00 uur

Voor iedereen die zich wil oriënteren op een opleiding en baan in de precisietechniek, en vooral voor degenen die nog nooit eerder een baan in de techniek hebben overwogen, organiseren we op 19 juni 2019 twee informatiebijeenkomsten bij Mifa Aluminium BV. Eén om 10.00 uur en één om 14.00 uur. Je maakt kennis met de precisietechniek in zijn algemeenheid en het bedrijf Mifa in het bijzonder. Ook vertellen we je alles over opleidingstrajecten.

Want met een certificaat op zak, ben je in staat om allerlei producten en productonderdelen te maken van metaal en ben je een zeer gewilde professional in de gehele technische sector! De opleiding wordt voor je betaald en nadat je het traject succesvol hebt afgerond, krijg je een mooi contract aangeboden bij Mifa.


aanmelden informatiebijeenkomst

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Werken bij mifa

Werken in een internationale high-tech omgeving

De wereld ontwikkelt zich in een razend tempo en de techniek beweegt net zo hard mee. Geen dag is hetzelfde als je een technische baan hebt, want de ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Het is een innovatieve en spannende sector die nooit stilstaat.

Het Venlose hightechbedrijf Mifa is gespecialiseerd in het maken van hoge kwaliteit aluminium profielen voor tal van sectoren, waaronder de vliegtuig- en auto-industrie. De grote variëteit aan productmogelijkheden maakt het bovendien heel afwisselend om bij Mifa B.V. te werken; elke dag staan er weer nieuwe uitdagende projecten klaar om gemaakt te worden!


Mifa is bovenal een mensenorganisatie. Centraal staat de ontwikkeling van medewerkers en de continue aandacht voor een veilige en gezonde werkomgeving.