Daag ons maar uit

En… bent u in het nieuwe jaar al klaar voor een nieuwe, creatieve aanpak van uw personeelsvraag? Misschien overvallen we u met deze vraag. Immers, deze laatste week voor de feestdagen staan voor veel organisaties in het teken van ‘het jaar afsluiten’, samen met collega’s terugblikken en – vooruit – proosten. Maar eerlijk is eerlijk, over dik twee weken is het 2019.


‘Ik wens je veel personeel’ is een oud Joods gezegde, dat vaak werd uitgesproken met een iets minder vriendelijke bijbedoeling. Maar wij gebruiken het spreekwoord graag vanuit de positieve gedachte: voor 2019 wensen wij u veel personeel! Want veel personeel betekent veel zakelijk succes.


Twijfelt u echter nog waar u goede, nieuwe mensen kunt vinden, dan is deze NOEST zeker het lezen waard. Want, zoals u het inmiddels van ons bent gewend, staat ook deze uitgave boordevol verhalen van organisaties; partijen die het aandurfden om buiten gebaande paden te treden en te kiezen voor creatieve personeelsoplossingen. En steevast werden ze positief verrast door het succes.

Zo namen we een kijkje in de gloednieuwe vestiging van BAUHAUS in Venlo. Mede dankzij de samenwerking met het WerkgeversServicepunt Noord-Limburg – en door verder te kijken dan alleen CV’s - had vestigingsmanager Albert Goes al voor de opening in juli zijn volledige personeelscapaciteit – ruim 130 man – rond. En Frans Mennen, teamleider bij Goedhart & Borgesius Patisserie (voorheen Bakkersland) vertelt enthousiast over zijn medewerkers Bart en Remy: twee kanjers vanuit de ‘banenafspraak’ die van aanpakken weten en in de grote bakkerij helemaal zijn opgefleurd. Vostermans Companies ontdekte het talent van statushouder Anas. Geert Vergeldt, HR-manager bij Vostermans deelt in deze uitgave van Noest zijn ervaringen.


En dat zijn slechts een paar voorbeelden van artikelen die deze uitgave van Noest, de laatste van dit jaar, rijk is. Blader ‘m rustig door, wellicht onder de kerstboom. Rest ons u heel fijne feestdagen te wensen en een geweldig, gezond en sprankelend 2019, met veel personeel!

Daag ons maar uit!


Team WerkgeversServicepunt Noord-Limburg


delen mag!

Vond u dit een interessant artikel, deel het gerust via social media.