Van oriëntatie, via opleiding,
naar een baan


Hebben we tijdens de informatiebijeenkomst jouw interesse geprikkeld en overweeg je om de stap naar een baan in de precisietechniek te maken? Meld je dan vóór 25 juni aan voor een intakegesprek.

Wat fijn dat je gekozen hebt voor een toekomst in de precisietechniek. Om erachter te komen welke functie het beste bij je past, gaan we graag het gesprek aan. Hieronder vind je een aanmeldformulier voor een intakegesprek. Je kunt zelf één datum en één tijdstip kiezen. Het intakegesprek heb je met Mifa en de opleider Verder in Techniek. Van hen krijg je een bevestiging van het intakegesprek op het door jou opgegeven e-mail adres.


Hieronder hebben we ook nog even het vervolgtraject - stap voor stap - voor je op een rij gezet.

1.

Intake


Tijdens een intakegesprek met Mifa en de opleider ‘Verder in techniek’ krijg je een nog beter beeld van de mogelijkheden bij Mifa. Ook wordt tijdens dit gesprek gekeken of je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om tot de opleiding toegelaten te worden.

2.

Oriëntatieperiode


In het vervolgtraject kun je twee weken lang kennismaken met de precisietechniek bij Mifa. Je loopt mee in het bedrijf en krijgt zo een goed gevoel bij de werkzaamheden en bij de bedrijfscultuur.

3.

Opleiding


In september van dit jaar start de 8 weken durende opleiding bij ‘Verder in techniek’. Deze vindt plaats in Doetinchem. Je behoudt tijdens de opleiding je uitkering.

4.

Stage


Heb je de opleiding succesvol afgerond? Dan ga je 8 weken lang stagelopen bij Mifa om werkervaring op te doen. Ook tijdens de stageperiode wordt je uitkering doorbetaald.

5.

Aan het werk


Als je ook je stage goed hebt afgerond, staat niets een baan bij Mifa je meer in de weg. Je krijgt dan een arbeidsovereenkomst en kan aan de slag!

aanmelden intake

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Werken bij mifa

Werken in een internationale high-tech omgeving

De wereld ontwikkelt zich in een razend tempo en de techniek beweegt net zo hard mee. Geen dag is hetzelfde als je een technische baan hebt, want de ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Het is een innovatieve en spannende sector die nooit stilstaat.

Het Venlose hightechbedrijf Mifa is gespecialiseerd in het maken van hoge kwaliteit aluminium profielen voor tal van sectoren, waaronder de vliegtuig- en auto-industrie. De grote variëteit aan productmogelijkheden maakt het bovendien heel afwisselend om bij Mifa B.V. te werken; elke dag staan er weer nieuwe uitdagende projecten klaar om gemaakt te worden!


Mifa is bovenal een mensenorganisatie. Centraal staat de ontwikkeling van medewerkers en de continue aandacht voor een veilige en gezonde werkomgeving.